Leuke ouderwetse kaart!

Soortfortbijhetwater

Kijk eens wat ik heb gevonden! Een hele leuke  kaart van waar ik nu op vakantie ben. Ik heb de foto wel wat bewerkt om deze er nog ouderwetser uit te laten zien. Dat fort schijnt hier ergens in de buurt te zijn, maar ik ben er nog niet geweest, want ik zit al over mijn internetbundel heen deze maand en ik denk niet dat daar wifi is. Daarom blijf ik maar lekker in de buurt van het appartement.

Ik ben hier nu inmiddels een week en het is heerlijk, even lekker tot rust komen hier. Het is lekker weer, dus af en toe zit ik lekker met mijn iPad in de tuin, als de iPad niet door Clara gebruikt wordt, want zij is er ook heel druk mee. Voor haar verjaardag zit ik te overwegen om haar er zelf maar één cadeau te doen. Om geld in te zamelen maak ik nog wel een Facebook evenement aan, dus dat zie je dan vanzelf.

Laatst gingen we samen uit eten in het dorp hier, maar de foto’s van die vier gerechten had je vast al wel gezien op Instagram. Ook wilden we gisteren ergens gaan zwemmen, want Clara had via Google Streetview gezien dat er hier in de buurt een heel mooi meertje is. Maar toen kwamen we er achter dat we allebei onze mobiele telefoons op moesten laden omdat ze echt bijna leeg waren. Nou, toen zijn we maar gewoon lekker in ons appartement gebleven.

Via Twitter las ik dat jij nu ook op vakantie bent, lekker zeg! Ten minste, ik vind het erg ontspannend. Even lekker helemaal je verstand op nul en heerlijk in de natuur zijn. Even helemaal weg zodat je alles weer wat beter kunt relativeren en daarna weer vol frisse moed er tegenaan kan.

Het leek me zo’n leuk idee om je een ansichtkaart via de post op te sturen! Maar toen hoorde ik van Clara dat er ook nog een soort van plakkend stukje papier op de achterkant van de kaart moet en dat schijnt nog geld te kosten ook. Daarom stuur ik je deze kaart maar gewoon via  Facebook! Snel even Skypen?